Tuesday, August 23, 2011

21.08.1990

salam..hai..mcm kawan2 dah tau 21/08/1990 merupakan hari kelahiran mia..dan la mia dah besar dah dah 21 thun menjalani hidup kt dunia yg penuh dugaan ni..sweet 21
mcm x percaya ja kan..xp ni la kenyataan tok mia...mia dah tua............ OMG...tidak...hehehe..but is ok mia dah blh khawin la mcm ni..hehehe gatai sikit...  

time ari jadi mia ton ni masa bulan puasa... ingat xdak owang akn bli kek tok mia lg dah.. ye la dah tua2 ni xkn la nk smbut2 lg kot...but ada lg yg beli kn mia kek terharu sangat tau... kak nim tq so much ya... love u... ni mia nk share skit pic time ari jadi mia...
time nk belah kek adoi malu gila mia time ni...
asa mcm ilang muka mia!!!...


yang ni la bos mia Pak cik  n Mak cik ...

ni la geng boy kt jabat mia..lepa ni ada yg dah berpunya dah 
 so pilih yang solo ja na...


xp xlupa kt my the best frind leha... kt perlis sana thank ya...lagu wlau pn xrape nk merdu but makash hehehe. smpai kt sini jew cita mia thank so much tok semua syg smua....

TQ Sudi Luangkan Masa Untuk Entry Mia! ^^

3 Komen Budak2 cute:

arkuchik_solehah said...

yunk mau buh vdeo aku lgi comey.. hahahahahha

azroy said...

dh tua dh saniah nie yee...hehe,,,

Miya said...

alah tua skit jew la..hehehe